Σάββατο 27 Απριλίου 2019

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ Σ.Ε.Α. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΣΤΗΡΙΟ ΔΡΟΜΟ

Δυναμικό παρόν του Σ.Ε.Α Καρδίτσας στις εκδηλώσεις αθλητισμού που πραγματοποιήθηκαν στον Νομό μας από την 7/4/2019 (Plastira Lake Trail Race ) έως & την 14/4/2019 στον Πλαστήριο Δρόμο που οργάνωσε ο Δήμος Καρδίτσας.
Ο Σ.Ε.Α Καρδίτσας συμμετέχει ανελλιπώς σε δράσεις που έχουν να κάνουν με τον  εθελοντισμό και την προαγωγή της υγείας όπως είναι ο αθλητισμός .
Αξίζει  δε να αναφέρουμε ότι την ημέρα του Πλαστήριου Δρόμου συμμετείχε και το παράρτημα του Συλλόγου Ελπίδα όπου στην κεντρική πλατεία της πόλης μας , παρείχε ενημέρωση -δειγματοληψία με σκοπό την ανεύρεση νέων εθελοντών μελών μυελού των οστών , μια ενέργεια στον αγώνα για την καταπολέμηση της Λευχαιμίας .
Χαιρετίζουμε τέτοιες αξιέπαινες ενέργειες εθελοντισμού προτείνοντας τα μέλη του αναφερόμενου Συλλόγου σε συνεργασία με  τον Σ.Ε.Α Καρδίτσας σε παρόμοιες από κοινού δράσεις.
Άλλωστε , ο Σ.Ε.Α Καρδίτσας είναι ο μόνος πιστοποιημένος φορέας -σύλλογος για τον Νομό Καρδίτσας όπου σε συνεργασία με το ΚΕΔΜΟΠ του Πανεπιστημίου Πατρών , από το 2017 ,γίνονται δράσεις με ανάλογο χαρακτήρα 
με δυναμική & ενημέρωση προς τους πολίτες του Νομού μας.

Ευχαριστούμε πολύ
Σ.Ε.Α Καρδίτσας 
Λ.Σακελλαρίου 16


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου